Türkiye

Op vakantie gaan naar Turkije is terug van weggeweest. In Turkije is het namelijk heerlijk vertoeven. Hier geniet u niet alleen van zon en strand, en van de adembenemende natuur. Ook biedt Turkije een schat aan cultuur, culinaire verwennerijen en meer. Turkije is een bijzonder verrassend en veelzijdig land.

Vakantiegangers die voor de eerste keer naar Turkije gaan zijn vaak niet bekend met de visumplicht die sinds een paar jaar geldt. Een visum is nodig om Turkije te mogen betreden en er te verblijven. Gelukkig is er de mogelijkheid om uw visum al ruim vóór vertrek online aan te vragen via Visum4me. Dit kost u ongeveer vier minuten van uw tijd en voorkomt dat u in die vervelende wachtrij terecht komt na aankomst op de luchthaven. U kunt dan meteen aan uw vakantie beginnen!

Wij controleren uw aanvraag op de meest gemaakte fouten, zodat u met een gerust gevoel op vakantie kunt en niet ter plekke voor onverwachte verassingen komt te staan. Ideaal! Betalen kan online, via iDEAL, MisterCash, of één van de vele andere betaalmogelijkheden. Een creditcard heeft u bij ons niet nodig, zoals wel het geval is wanneer u een visum in Turkije zelf aanvraagt. Na betaling ontvangt u uw e-Visum vaak al binnen 12 uur, maar uiterlijk de volgende dag. Ook in het weekend kunt u gewoon uw visumaanvraag doen.

Heeft u een vraag? Alle veelgestelde vragen over het visum Turkije vindt u hier. Ook kunt u op elk gewenst moment contact met ons opnemen per e-mail. U ontvangt dan antwoord binnen een werkdag. Tijdens kantooruren is er bovendien een agent aanwezig op de chat en telefoon. Alles om het aanvragen van uw visum voor Turkije zo makkelijk mogelijk te maken!

Een e-Visum Turkije kost € 23,95 per persoon. Dit is goedkoper dan op het vliegveld! N.B. Wij kunnen niet garanderen dat u op elke luchthaven in Turkije een visum aan kunt schaffen. We raden daarom nadrukkelijk aan een e-visum aan te schaffen en dit het liefst ruim vantevoren te doen.

Bilgi

Konaklama süresi: Maksimum 90 gün bitişik
Fiyat: €23,95
Teslim: 23:59 için sipariş = evde ertesi gün
Teslim süresi: 2 + saat (8:30 ve 16:00 saatleri arasında çalışma günlerinde sipariş)
Geçerli: Turizm ve iş

Son Haberler

Türkiye için E-VIZENIZ hemen sipariş---->

E-VIZEYI 12 saat içinde girin.

This post is also available in: Nederlands (Hollandaca) English (İngilizce) Deutsch (Almanca) Français (Fransızca) Magyar (Macarca) Italiano (İtalyanca) Español (İspanyolca)