Chat with us, powered by LiveChat

Intrebari frecvente Turcia

Intrebari frecvente Turcia

Mai jos sunt cele mai frecvente intrebari despre viza pentru Turcia.

Ce este o viză?

Viza este un autocolant sau o ștampilă pe pașaportul dumneavoastră, care este emisă de guvernul turc. Acest lucru vă oferă permisiunea de a intra și de ședere în țară. În acest fel, Turcia poate controla cine intră în țară. Ca un călător, aveți responsabilitatea de a afla dacă aveți nevoie de o viză pentru călătoria dumneavoastră sau de vacanță în Turcia.

This post is also available in:
Nederlands (Olaneză) English (Engleză) Türkçe (Turcă) Deutsch (Germană) Français (Franceză) Български (Bulgară) Dansk (Daneză) Suomi (Finlandeză) Ελληνικα (Greacă) Magyar (Ungară) Italiano (Italiană) Malti (Malteză) polski (Poloneză) Português (Portugheză (Brazilia)) Русский (Rusă) Español (Spaniolă) Svenska (Suedeză) Ukrainian (Ucrainiană) Tiếng Việt (Vietnameză)

Ce este un e-Visa?

O viză electronică este o viză în format electronic. Cu acest document digital vă este permis în mod oficial să intre și să rămână în Turcia. Înainte de a vă aranja e-viza înainte de plecare, va evita să petreacă ore la aeroport în Turcia coadă pentru o viză. Deși e-viza este disponibilă digital, vă sfătuim întotdeauna să aveți un Hard-Copy (imprimare) de e-viza în călătoria dumneavoastră.

This post is also available in:
Nederlands (Olaneză) English (Engleză) Türkçe (Turcă) Deutsch (Germană) Français (Franceză) Български (Bulgară) Dansk (Daneză) Suomi (Finlandeză) Ελληνικα (Greacă) Magyar (Ungară) Italiano (Italiană) Malti (Malteză) polski (Poloneză) Português (Portugheză (Brazilia)) Русский (Rusă) Español (Spaniolă) Svenska (Suedeză) Ukrainian (Ucrainiană) Tiếng Việt (Vietnameză)

Am nevoie de viză sau de e-viza de curcan?

Ai naționalitatea olandeză? Apoi, aveți nevoie de o viză sau de e-viză pentru a călători în Turcia. Puteți comanda e-viza de la noi.

Are naționalitate Turcă? Sau aveți atât naționalitate olandeză și turcă? Atunci nu aveți nevoie de viză sau de e-viză pentru Turcia.

Nu aveți cetățenia turcă și, de asemenea, nu olandeză? De multe ori aveți nevoie de o viză sau de e-Visa. Avem o listă curentă de țări pentru care este obligatoriu să avem viză pentru a intra în Turcia. Vă rugăm să contactați serviciul clienți dacă doriți să știți dacă aveți nevoie de viză.

This post is also available in:
Nederlands (Olaneză) English (Engleză) Türkçe (Turcă) Deutsch (Germană) Français (Franceză) Български (Bulgară) Dansk (Daneză) Suomi (Finlandeză) Ελληνικα (Greacă) Magyar (Ungară) Italiano (Italiană) Malti (Malteză) polski (Poloneză) Português (Portugheză (Brazilia)) Русский (Rusă) Español (Spaniolă) Svenska (Suedeză) Ukrainian (Ucrainiană) Tiếng Việt (Vietnameză)

Cât timp este o viză de e valabilă pentru Turcia?

De la data efectivă a vizei, aceste 180 zile (aproximativ o jumătate de an) sunt valabile. Data efectivă și data expirării de E-Visa sunt ambele indicate pe E-Visa.

În perioada de valabilitate a vizei, puteți călători în Turcia cât de des doriți. Intenționați să călătoriți în Turcia de mai multe ori în decurs de o jumătate de an? Apoi, nu aveți nevoie pentru a cumpara o viză nouă, deoarece puteți reutiliza pur și simplu viza. E bine de știut!

Tine minte; Perioada de ședere în Turcia nu trebuie să depășească 90 de zile.

This post is also available in:
Nederlands (Olaneză) English (Engleză) Türkçe (Turcă) Deutsch (Germană) Français (Franceză) Български (Bulgară) Dansk (Daneză) Suomi (Finlandeză) Ελληνικα (Greacă) Magyar (Ungară) Italiano (Italiană) Malti (Malteză) polski (Poloneză) Português (Portugheză (Brazilia)) Русский (Rusă) Español (Spaniolă) Svenska (Suedeză) Ukrainian (Ucrainiană) Tiếng Việt (Vietnameză)

Cât costă o viză de e-Visa curcan?

Un curcan e-viza costă €23,95 per persoană. Acest lucru este mai ieftin decât la aeroport! N.B. nu putem garanta că puteți achiziționa o viză la orice aeroport din Turcia. Prin urmare, recomandăm insistent un curcan E-e-Visa costurile de €23,95 per persoană. Acest lucru este mai ieftin decât la aeroport! N.B. nu putem garanta că puteți achiziționa o viză la orice aeroport din Turcia. Prin urmare, vă recomandăm insistent să achiziționați un e-Visa și, de preferință, face atât de bine în avans.

This post is also available in:
Nederlands (Olaneză) English (Engleză) Türkçe (Turcă) Deutsch (Germană) Français (Franceză) Български (Bulgară) Dansk (Daneză) Suomi (Finlandeză) Ελληνικα (Greacă) Magyar (Ungară) Italiano (Italiană) Malti (Malteză) polski (Poloneză) Português (Portugheză (Brazilia)) Русский (Rusă) Español (Spaniolă) Svenska (Suedeză) Ukrainian (Ucrainiană) Tiếng Việt (Vietnameză)

Are un e-viză de garantare a accesului la Turcia?

Un e-Visa vă oferă permisiunea de a călători în Turcia. Guvernul Turciei își păstrează întotdeauna dreptul de a refuza accesul titularului de e-viză în țară fără a da niciun motiv. În practică, cu toate acestea, acest lucru cu greu se întâmplă vreodată.

This post is also available in:
Nederlands (Olaneză) English (Engleză) Türkçe (Turcă) Deutsch (Germană) Français (Franceză) Български (Bulgară) Dansk (Daneză) Suomi (Finlandeză) Ελληνικα (Greacă) Magyar (Ungară) Italiano (Italiană) Malti (Malteză) polski (Poloneză) Português (Portugheză (Brazilia)) Русский (Rusă) Español (Spaniolă) Svenska (Suedeză) Ukrainian (Ucrainiană) Tiếng Việt (Vietnameză)

Datele mele sunt în siguranță?

Facem uz de o conexiune securizată (HTTPS). Datele personale pe care le cerem de la dumneavoastră sunt doar datele de care avem nevoie pentru a putea aplica pentru E-Visa. Nu utilizăm aceste date cu caracter personal în niciun fel. De asemenea, acestea nu sunt revândute terților sau utilizate în scopuri comerciale. Dacă doriți ca noi să ștergeți datele dvs., este posibil. Puteți trimite o solicitare prin e-mail.

Plata poate să fie nereușita sau să o anulați singur. În acest caz, stocăm datele pentru maximum 48 de ore. Când e-viza este livrată, păstrăm datele dumneavoastră până la data intrării în vigoare a vizei electronice. Datele personale speciale (numărul pașaportului, data emiterii, data expirării) sunt șterse 72 ore după emiterea vizei.

This post is also available in:
Nederlands (Olaneză) English (Engleză) Türkçe (Turcă) Deutsch (Germană) Français (Franceză) Български (Bulgară) Dansk (Daneză) Suomi (Finlandeză) Ελληνικα (Greacă) Magyar (Ungară) Italiano (Italiană) Malti (Malteză) polski (Poloneză) Português (Portugheză (Brazilia)) Русский (Rusă) Español (Spaniolă) Svenska (Suedeză) Ukrainian (Ucrainiană) Tiếng Việt (Vietnameză)

Pot aplica pentru un e-Visa pentru altcineva?

Care este numărul de document al pașaportului meu sau dovada identității?

Numărul documentului unui pașaport olandez sau dovada identității constă dintr-o combinație de litere și numere și începe întotdeauna cu 2 litere. În total există 9 caractere.

În numerele de documente olandeze, litera O nu se produce. Acesta este întotdeauna numărul 0.

Vă rugăm să rețineți: documentul va include, de asemenea, numărul de securitate socială. Acesta nu este numărul documentului. Un număr de document este asociat în mod specific cu pașaportul sau ID-ul dvs. Atunci când solicitați un pașaport nou sau o dovadă a identității, numărul documentului se va modifica și el. Trebuie să vă asigurați că ne furnizați numărul corect de document.

Pe pașaport veți găsi numărul din dreapta numelui dvs., la rubrica “număr document”. Pe buletinul de identitate veți găsi numărul din dreapta sus, la rubrica “număr document”.

Citiți mai multe despre perioada de valabilitate a pașaportului sau a documentului de identitate aici .

This post is also available in:
Nederlands (Olaneză) English (Engleză) Türkçe (Turcă) Deutsch (Germană) Français (Franceză) Български (Bulgară) Dansk (Daneză) Suomi (Finlandeză) Ελληνικα (Greacă) Magyar (Ungară) Italiano (Italiană) Malti (Malteză) polski (Poloneză) Português (Portugheză (Brazilia)) Русский (Rusă) Español (Spaniolă) Svenska (Suedeză) Ukrainian (Ucrainiană) Tiếng Việt (Vietnameză)

Ce documente am nevoie pentru a călători cu un copil?

Când călătoriți în străinătate cu un copil minor, trebuie să puteți dovedi că aveți permisiunea părintelui cu autoritate. Pe site-ul guvernului olandez puteți găsi mai multe informații despre acest lucru, precum și un formular de consimțământ.

O viză este obligatorie pentru copilul minor. Acest lucru înseamnă că copilul trebuie să aibă, de asemenea, propriul document de călătorie, adică un pașaport sau carte de identitate, deoarece viza nu este valabilă în alt mod.

This post is also available in:
Nederlands (Olaneză) English (Engleză) Türkçe (Turcă) Deutsch (Germană) Français (Franceză) Български (Bulgară) Dansk (Daneză) Suomi (Finlandeză) Ελληνικα (Greacă) Magyar (Ungară) Italiano (Italiană) Malti (Malteză) polski (Poloneză) Português (Portugheză (Brazilia)) Русский (Rusă) Español (Spaniolă) Svenska (Suedeză) Ukrainian (Ucrainiană) Tiếng Việt (Vietnameză)

Care este termenul de livrare a Turciei de E-Visa?

Comandat pentru 23,59 de ore, a doua zi este acasă. Veți primi de obicei E-visa în termen de 12 ore.

De asemenea, la sfârșit de săptămână puteți comanda de e-viza de curcan.

Toate comenzile sunt: dacă nu primiți un e-Visa în termen de 48 de ore, vă rugăm să contactați serviciul nostru de relații cu clienții.

This post is also available in:
Nederlands (Olaneză) English (Engleză) Türkçe (Turcă) Deutsch (Germană) Français (Franceză) Български (Bulgară) Dansk (Daneză) Suomi (Finlandeză) Ελληνικα (Greacă) Magyar (Ungară) Italiano (Italiană) Malti (Malteză) polski (Poloneză) Português (Portugheză (Brazilia)) Русский (Rusă) Español (Spaniolă) Svenska (Suedeză) Ukrainian (Ucrainiană) Tiếng Việt (Vietnameză)

Aș dori să aplic urgent pentru o viză pentru Turcia, poate fi asta?

Da, acest lucru este posibil. În zilele lucrătoare (de luni până vineri) între 8:30 și 16:00 puteți verifica caseta “Rush” pe formularul de comandă. Veți primi viza în decurs de 2 ore. Acest lucru va costa 7,50 extra. Cu toate acestea, vă sfătuim întotdeauna să Comandați bine viza în avans, astfel încât să nu veți obține cu siguranță nicio surpriză. Doar o idee atât de tăcută, nu?

This post is also available in:
Nederlands (Olaneză) English (Engleză) Türkçe (Turcă) Deutsch (Germană) Français (Franceză) Български (Bulgară) Dansk (Daneză) Suomi (Finlandeză) Ελληνικα (Greacă) Magyar (Ungară) Italiano (Italiană) Malti (Malteză) polski (Poloneză) Português (Portugheză (Brazilia)) Русский (Rusă) Español (Spaniolă) Svenska (Suedeză) Ukrainian (Ucrainiană) Tiếng Việt (Vietnameză)

Pot aplica pentru o viză cu Visum4me fără un ID valid olandez?

Da, acest lucru este posibil, pur și simplu plimbare prin procesul de ordonare pentru a vedea dacă puteți bifați naționalitatea dumneavoastră pe formularul de comandă. În acest caz, puteți finaliza comanda și vom aranja viza pentru tine. Naționalitatea ta nu e între noi? Din nefericire, nu suntem capabili să aplicăm o viză.

Avem o imagine de ansamblu actuală a naționalităților care necesită o viză valabilă pentru a intra în Turcia. Dacă nu sunteți sigur dacă este necesară o viză pentru dvs., vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți .

This post is also available in:
Nederlands (Olaneză) English (Engleză) Türkçe (Turcă) Deutsch (Germană) Français (Franceză) Български (Bulgară) Dansk (Daneză) Suomi (Finlandeză) Ελληνικα (Greacă) Magyar (Ungară) Italiano (Italiană) Malti (Malteză) polski (Poloneză) Português (Portugheză (Brazilia)) Русский (Rusă) Español (Spaniolă) Svenska (Suedeză) Ukrainian (Ucrainiană) Tiếng Việt (Vietnameză)

Pot să cumpăr o viză la aeroport?

Nu putem garanta că puteți achiziționa o viză de la orice aeroport din Turcia. Prin urmare, vă recomandăm insistent să achiziționați un e-Visa și, de preferință, face atât de bine în avans. Comanda viza de curcan aici.

This post is also available in:
Nederlands (Olaneză) English (Engleză) Türkçe (Turcă) Deutsch (Germană) Français (Franceză) Български (Bulgară) Dansk (Daneză) Suomi (Finlandeză) Ελληνικα (Greacă) Magyar (Ungară) Italiano (Italiană) Malti (Malteză) polski (Poloneză) Português (Portugheză (Brazilia)) Русский (Rusă) Español (Spaniolă) Svenska (Suedeză) Ukrainian (Ucrainiană) Tiếng Việt (Vietnameză)

Comanda e-viza pentru Turcia direct---->

E-Visa este aranjată în decurs de 12 ore.

This post is also available in: Nederlands (Olaneză) English (Engleză) Türkçe (Turcă) Deutsch (Germană) Français (Franceză) Български (Bulgară) Dansk (Daneză) Suomi (Finlandeză) Ελληνικα (Greacă) Magyar (Ungară) Italiano (Italiană) Malti (Malteză) polski (Poloneză) Português (Portugheză (Brazilia)) Русский (Rusă) Español (Spaniolă) Svenska (Suedeză) Ukrainian (Ucrainiană) Tiếng Việt (Vietnameză)