Chat with us, powered by LiveChat

GYIK-Törökország

GYIK-Törökország

Az alábbiakban a leggyakrabban feltett kérdésekre a vízum Törökországnak.

Mi az a vízum?

A vízum egy bélyeg, vagy pecsét az útlevelét, amelyet ki a török kormány. Ez feljogosítja az országban való belépést és az ott-tartózkodást. Ily módon Törökország irányítani tudja, ki lép be az országba. Mint egy utazó, akkor a felelőssége, hogy megtudja, hogy szüksége van egy vízum az utazás vagy nyaralás Törökországba.

This post is also available in:
Nederlands (holland) English (angol) Türkçe (török) Deutsch (német) Français (francia) Italiano (olasz) Español (spanyol)

Mi az az e-vízum?

Az e-vízum a vízum elektronikus formában. Ezzel a digitális dokumentummal hivatalosan beengedhetők és tartózkodhatnak Törökországban. Mielőtt intézkedik az e-vízum indulás előtt, akkor ne kelljen órákat tölteni a repülőtéren Törökországban sorban a vízum. Bár az e-vízum elérhető digitálisan, mindig tanácsoljuk, hogy egy nyomtatott (print) az Ön e-vízum az utazás.

This post is also available in:
Nederlands (holland) English (angol) Türkçe (török) Deutsch (német) Français (francia) Italiano (olasz) Español (spanyol)

Szükségem van a vízum vagy e-vízum pulyka?

Rendelkezik holland állampolgársággal? Akkor kell egy vízum vagy e-vízum utazni Törökországba. Ön megrendelheti az e-vízum tőlünk.

Török állampolgárság? Vagy a holland és a török állampolgárságú? Akkor nem kell a vízum-vagy e-vízum Törökország.

Nincs török állampolgársága, és nem is a hollandok? Gyakran van szüksége vízum vagy e-vízum. Van egy aktuális listát azokról az országokról, amelyekre kötelező, hogy a vízum be Törökországba. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunk, ha szeretné tudni, ha szüksége van vízumra.

This post is also available in:
Nederlands (holland) English (angol) Türkçe (török) Deutsch (német) Français (francia) Italiano (olasz) Español (spanyol)

Mennyi ideig érvényes az e-vízum Törökország számára?

Hatálybalépésének napjától a vízum, ezek 180 nap (körülbelül fél év) érvényes. Az E-vízum érvényességi ideje és lejárati ideje az E-vízumon alapul.

Érvényességi ideje alatt a vízum, utazhat Törökországba, amilyen gyakran csak akarja. Fél éven belül több alkalommal tervezi Törökországot utazni? Akkor nem kell megvenni egy új vízumot, mert akkor egyszerűen újra a vízumot. Jó tudni!

Ne feledd; A törökországi tartózkodás időtartama nem haladhatja meg a 90 napot.

This post is also available in:
Nederlands (holland) English (angol) Türkçe (török) Deutsch (német) Français (francia) Italiano (olasz) Español (spanyol)

Mennyibe kerül egy e-vízum költsége pulyka?

Az e-vízum pulyka költségek €23,95 személyenként. Ez olcsóbb, mint a repülőtéren! NB nem tudjuk garantálni, hogy lehet vásárolni a vízumot bármely repülőtéren Törökországban. Ezért javasoljuk, hogy az E-e-vízum pulyka ára €23,95 személyenként. Ez olcsóbb, mint a repülőtéren! NB nem tudjuk garantálni, hogy lehet vásárolni a vízumot bármely repülőtéren Törökországban. Ezért javasoljuk, hogy vásároljon egy e-vízumot, és lehetőleg ilyen jól előre.

This post is also available in:
Nederlands (holland) English (angol) Türkçe (török) Deutsch (német) Français (francia) Italiano (olasz) Español (spanyol)

Garantálja-e az e-vízum Törökország számára?

Az e-vízum megadja az engedélyt, hogy utazni Törökországba. A török kormány mindig fenntartja a jogot, hogy megtagadja az e-vízum birtokosának hozzáférést az ország számára indoklás nélkül. A gyakorlatban azonban ez szinte soha nem fordul elő.

This post is also available in:
Nederlands (holland) English (angol) Türkçe (török) Deutsch (német) Français (francia) Italiano (olasz) Español (spanyol)

Lehet még változtatni a tényleges időpontját én e-vízum utána?

nem. Sajnos ez nem lehetséges. Be kell kérni egy új e-vízum.

This post is also available in:
Nederlands (holland) English (angol) Türkçe (török) Deutsch (német) Français (francia) Italiano (olasz) Español (spanyol)

Törölhetők-e a vízumkérelmem?

Nem, a kérés Beküldte után a kérését nem lehet érvényteleníteni. A fizetés tehát már nem térítendő vissza.

This post is also available in:
Nederlands (holland) English (angol) Türkçe (török) Deutsch (német) Français (francia) Italiano (olasz) Español (spanyol)

Biztonságban vannak az adataim?

Biztonságos kapcsolatot (HTTPS) használunk. A személyes adatok azt kéri, akkor csak az adatokat, hogy meg kell tenni, hogy alkalmazni kell az E-vízum. Ezt a személyes adatot semmilyen módon nem használjuk. Harmadik személyek számára nem viszonteladott, illetve nem használják fel őket kereskedelmi célokra. Ha azt akarjuk, hogy töröljünk adatokat, akkor lehetséges. Kérését e-mailben küldheti el.

A befizetés vagy sikertelen, vagy ha saját maga megszünteti. Ebben az esetben az adatokat legfeljebb 48 óráig tároljuk. Amikor az e-vízum szállítják, tartjuk az adatokat, amíg az időpont az e-vízum lép hatályba. Különleges személyes adatok (útlevélszám, kibocsátási dátum, lejárat) törlésre kerülnek 72 órával a vízum kiadása után.

This post is also available in:
Nederlands (holland) English (angol) Türkçe (török) Deutsch (német) Français (francia) Italiano (olasz) Español (spanyol)

Lehet-e valaki másnak e-vízumot kérni?

Igen, ha a járat részleteit és az úti okmány (útlevél vagy személyi igazolvány) Ennek a személynek, akkor könnyen kérhet e-vízum valaki másnak.

This post is also available in:
Nederlands (holland) English (angol) Türkçe (török) Deutsch (német) Français (francia) Italiano (olasz) Español (spanyol)

Mi a dokumentum száma az útlevelem, vagy igazolást az identitás?

A holland útlevél vagy személyazonossági igazolás száma betűk és számok kombinációjából áll, és mindig 2 betűvel kezdődik. Összesen 9 karakter.

Holland bizonylatszámnál az O betű nem fordul elő. Ez mindig a szám 0.

Kérjük, vegye figyelembe: a dokumentum tartalmazni fogja a társadalombiztosítási számot is. Ez nem a bizonylatszám. A bizonylatszám kifejezetten az Ön útlevelével vagy azonosítójával van társítva. Ha új útlevelet vagy személyazonossági igazolást kér, akkor a dokumentum száma is megváltozik. Meg kell győződnie arról, hogy a megfelelő bizonylatszámot adja meg nekünk.

Az útleveled az Ön nevének jobb oldalán található a “dokumentum száma” cím alatt. Az Ön személyazonosító igazolvány megtalálja a számot a jobb felső, a cím alatt “dokumentum száma”.

Az útlevél vagy személyazonosító okmány érvényességi időszakáról itt olvashat bővebben.

This post is also available in:
Nederlands (holland) English (angol) Türkçe (török) Deutsch (német) Français (francia) Italiano (olasz) Español (spanyol)

Milyen dokumentumokra van szükség a gyermekkel való utazáshoz?

Ha külföldre utazik egy kiskorú gyermek, akkor képesnek kell lennie arra, hogy bizonyítani, hogy van engedélye a szülő felhatalmazással. A holland kormány weboldalán erről, valamint a beleegyezés űrlapról találsz további információkat.

A vízum kötelező a kiskorú gyermek. Ez azt jelenti, hogy a gyermeknek is rendelkeznie kell úti okmánnyal, azaz útlevéllel vagy személyi igazolással, mivel a vízum egyébként érvénytelen.

This post is also available in:
Nederlands (holland) English (angol) Türkçe (török) Deutsch (német) Français (francia) Italiano (olasz) Español (spanyol)

Mi a szállítási idő az E-Visa pulyka?

Rendelhető a 23,59 óra, a következő nap otthon van. Általában 12 órán belül megkapja az E-vízumot.

Hétvégén is megrendelheti az e-vízum pulyka.

Minden megrendelés: Ha 48 órán belül nem kap e-vízumot, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkat.

This post is also available in:
Nederlands (holland) English (angol) Türkçe (török) Deutsch (német) Français (francia)